Ambrose Residence
       
     
DSC_5374.JPG
       
     
2012-10-30 07.40.35.jpg
       
     
2012-10-30 07.33.00.jpg
       
     
2012-10-30 09.55.35.jpg
       
     
DSC_5321.JPG
       
     
DSC_5322.jpg
       
     
2012-10-30 09.21.49.jpg
       
     
2012-10-30 09.41.59.jpg
       
     
2012-10-30 10.01.53.jpg
       
     
DSC_5349.JPG
       
     
2012-10-30 10.28.43 3.jpg
       
     
Carport.png
       
     
Ambrose Residence
       
     
Ambrose Residence

The Kitchen, Living and Dining Rooms were reconfigured and redone, with a new vaulted ceiling in the Living.  The existing garage was converted into a Guest Suite and Home Office with a Family Room addition connecting the former Garage and the main house.

Contractor: Structural Environments, LLC

Landscape Architecture: Robert Leeper

DSC_5374.JPG
       
     
2012-10-30 07.40.35.jpg
       
     
2012-10-30 07.33.00.jpg
       
     
2012-10-30 09.55.35.jpg
       
     
DSC_5321.JPG
       
     
DSC_5322.jpg
       
     
2012-10-30 09.21.49.jpg
       
     
2012-10-30 09.41.59.jpg
       
     
2012-10-30 10.01.53.jpg
       
     
DSC_5349.JPG
       
     
2012-10-30 10.28.43 3.jpg
       
     
Carport.png